21.5.2016 Barážové utkání „Bčka“ o postup do 4. ligy

…. jasná výhra

…POSTUP DO 4. Ligy

… spousta pozápasových emocí od soupeře , jak na kurtu , tak i mimo něj

… ale popořadě 🙂

V sobotu 21.5. 2016 ( jak jinak než za krásného slunného dne ) vyrazili do Brna na Sprint , odehrát rozhodující MATCH  s Žíznivým Papouškem , o postup do 4. ligy , což byl náš vytoužený cíl, který se nám již dva roky nedařilo naplnit. Hned ze začátku to vypadalo s Kunovicemi hodně špatně , kdy zranění Lukyna O. nebralo konců, a po kotníku , začaly stávkovat záda. Aby toho nebylo málo , tak Tom O. si při finálé pochroumal rameno, takže DUO „Bratři v triku “ bylo mimo , když k tomu přidáme ze začátku utržený sval Evči K. , která byla out na celou sezónu , tak prostě „ideální“ stav pro baráž. Jediné štěští se ukázalo povolení hráče Zdenka D., resp. dopsání na soupisku oddílu , kterého schválilo STK kraje. Tak jako i Áčko jsme měli měsíc na trénink , tak kdo mohl, tak makal na kurtu i mimo něj. Tomka postupně rozcvičoval rameno , ale 15 minut na tréninku a domů , zatím nevěstilo nic moc dobrého pro singl.

V sobotu 21.5. 2016 vládla dobrá nálada, rychle se obléct a jdem na ně. Za necelou hodinku bylo rozhodnuto jasnou výhrou 7:1 a stavem 15:3 na sety. Jediný bodík získal Papoušek na druhém singlu, právě proti Tomkovi ( ale bojoval statečně i s pochroumaným ramenem a chvíli to vypadalo , že bude zpívat kanárek).

barážTo co nestihli Papoušci na kurtě, tak zkoušeli emotivně po zápase , ale se ctí jsme to ustáli , usmáli se, a raději vklidu odešli. Marným výkřikem do tmy pak byla již papírová dohra , se kterou jim pomáhal jejich trenér Standa Kohoutek. Poslední korunu tomu nasadili usměvavým komentářem na jejich www stránkách …. a tak raději než na papíře si to opět rozdáme na kurtě …..

Štěstí a osud tomu přál a Papouška letos potkáme ve skupině , a už se moc těšíme

BY   ZD

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je badmintonkunovice. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.